De beste datene Er gratis

Kanskje de beste tingene i livet er gratis. Ser tilbake, gjorde de beste datenee jeg noensinne gikk på ikke koste mye eller noe i det hele tatt.

Tradisjonell dating kan være dyrt; middag, som lett kan koste $ 40 eller mer. Følger det med en film, som kan kjøre en annen $ 40 hvis du kjøper popcorn, drikke og godteri. Plutselig er du i nærheten av en hundre dollar kveld, og før du vet ordet av det, har alle dine ekstra penger for måneden blitt brukt på en date.

Men det trenger ikke å koste så mye. Det beste er at ofte kan romantikk være gratis. En ettermiddag med fottur. Å ha en fin rolig piknik i en park eller innsjø, en ettermiddagstur gjennom skogen; Alle fantastiske datoer og de bare koste deg tid.

Her er noen flere ideer:

En kveld tilbrakt i ro hjemme. Cook din favorittrett eller gjøre det et eventyr og prøve alle nye oppskrifter. Se filmer, spille et brettspill eller en flaske vin og stjernehimmelen nattehimmelen.

Besøk en lokal festival eller art fair. Mange byer og lokalsamfunn har lokale arrangementer, spesielt om sommeren. Det er en god mulighet til å oppleve god mat, underholdning og utendørs.

Gå camping. De fleste campingplasser tilbyr gratis oppsett for telt. Tilbring kvelden under stjernene. Gjør smores og slappe av ved bålet. Lytt til gresshopper. Ofte de beste datoene er de som du bruker mye av tanken på ikke penger. Hvem som helst kan bruke penger på middag og kino, og likevel er det helt unikt for noen å gjøre en dato for å gå til bondens marked og plukke ut råvarer til middag.

Først datoer til tider kan være litt anspent. Utveksler de vanlige første-date følelser med en mer avslappet atmosfære. I stedet for den samme gamle fredag ​​eller lørdag kveld første date, prøv i stedet en søndag ettermiddag spasertur gjennom parken! Lørdag ettermiddag ballspill fungere like bra. Spør deg selv hvordan du kan ta formalitet ut av situasjonen. Pass alltid på at du ser for aktiviteter hvor du kan bli kjent med hverandre - det er det første datoene er alle om.

Det er en uendelig mengde muligheter. Når du blir kjent med henne, vil du finne mange forskjellige billig dato ideer. Selv ektepar kan dra nytte av nøysom dating.

En dato er mye mer enn en middag; det er å bruke tid på å bli kjent med henne. Når du tar deg tid til å finne unike måter å tilbringe tid sammen, blir den tiden spesielt. Du kan prøve noe nytt hver gang med henne eller gjøre det samme hver helg. Det som virkelig teller er ikke hvor mye penger du bruker, er det tiden. Ha det gøy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits