Dating Lærdom i kjærlighet

Er du på utkikk etter en kjæreste / kjæreste? Har du vært singel en stund? Har du noen i tankene som du ønsker å gå på en date med? For noen år siden trodde jeg at jeg visste hva min ideelle partner eller kjæreste ville se og være like. Jeg var imidlertid i ferd med å lære en svært verdifull lærdom som jeg vil skrive om i denne artikkelen.

Jeg er ganske kort for en mannlig og alltid foretrekker å date kvinner som er mindre enn jeg er. Dette teller imidlertid ganske mange av dem ut. Jeg liker også kvinner som er veldig jordnær og som er ganske avslappet om livet, ikke for i seg selv for eksempel. Jeg foretrekker dem til å være brunette med en hyggelig smil og attraktive øyne, ville en slank figur også være en bonus.

Det jeg nettopp har beskrevet er det jeg trodde å være min perfekte kjæreste. Hele denne forestillingen ble blåst ut av vannet rundt ti år da jeg måtte jobbe med et prosjekt på jobben med en kvinne som heter Sam. Hun var omtrent ti år eldre enn meg, og jeg vil aldri glemme hva mine første inntrykk av henne var. Hva et rot, tenkte jeg. Hun hadde gjorde ingen forsøk med utseende hennes, hadde ikke engang børstet håret det virket, kledd hun som om hun var tyve år eldre enn hun faktisk var, og i utgangspunktet så ut som hun ikke hadde sovet natten før.

Dette kan virke ganske grusom og hard, dette er hva jeg pleide å være tilbake da, jeg er skamfull for å tenke på hvordan tankene mine pleide å jobbe. Jeg er glad, men at jeg nå har endret til å være det jeg håper er en bedre person.

Til tross for disse første inntrykk jeg må si at Sam var så hyggelig og nyttig for meg i løpet av de neste tre månedene. Hun er trolig en av de snilleste og reneste menneskene jeg noensinne har møtt.

Etter ca ti uker med første møte Sam, begynte jeg å drømme om henne, og jeg tror jeg ble forelsket i henne. Hun hadde ikke plutselig gjorde et forsøk med hennes utseende, fortsatt så rotete etc. Faktisk var det ikke noe for meg lenger, det var det som var inni som teller.

Jeg har aldri noen gang tatt opp til Sam hvordan jeg følte da hun var gift, jeg tror hennes mann er en av de heldigste menneskene i live.

Takk Sam for å undervise meg en svært viktig leksjon i kjærlighet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits