Astronomi fra en kikkert

Det virker fra det øyeblikket du begynner å ta din kjærlighet til astronomi på alvor, det som du har på hjertet er hva slags teleskop vil du få. Og det er ingen tvil, å investere i en god kikkert kan virkelig forbedre din glede av din nye lidenskap i astronomi. Men ikke bli for hissig til å holde tritt med de store parykker i astronomi klubber som har avanserte teleskoper. Det er et annet alternativ som kan gi deg mest av fordelene med et teleskop og litt ekstra fleksibilitet og reduserte kostnader for å starte opp.

At alternativ er et par gode astronomi kikkert. Det meste vi tenker på kikkert som det du bruker for å se fotballkamp når du må sitte i billige plasser. Men hvis du gjør noen lekser og hadde en god forståelse av hva dine stargazing mål er, kan fordelene med astronomi kikkert enn en entry level teleskop være ganske overbevisende.

* Som regel de er billigere. Så du kan få mye god stargazing på mye mindre av en investering. Du kan alltid bruke mer penger senere, men for nå, kan dette være akkurat den løsningen for deg.

* Det er ikke så mange tilbehør. Å eie og drive et teleskop tar mye orientering til hvordan du setter opp og bruker enheten. Utover det, tuning det for optimal sikt og diagnostisering av det når du har problemer kan noen ganger gjøre teleskopet mer av lidenskapen enn stargazing selv.

* Det er mye enklere å bruke. Hvis du ikke har kjøpt et teleskop ennå, har du kanskje sett teleskop eiere går gjennom en møysommelig satt opp og bryte ned disiplin for hver bruk. Dette er tiden de ikke ser på stjernene. De kikkerter brukere er lykkelig stargazing som dette går på.

* Kikkerten er lett og portabel. Med mindre du har råd til å sette opp og drive et observatorium fra dekk, er du sannsynligvis kommer til å reise til å utføre visningene. Kikkert med deg mye lettere, og de er mer lett å bære til landet og bruke mens du er der enn en tungvint teleskop satt opp kit.

Så gi kikkerten alternativet noen hensyn. For å gjøre det mest effektive valg, men her er noen fakta om astronomi kikkert som vil hjelpe deg å vurdere hvilke som er best for deg ...

Kikkert har to linsesett, en på slutten av okularet og et sett rett ved siden av øynene. De nærmest øyet kalles okulære linser som forstørrer bildet (gjøre den større). De nærmeste til himmelen kalles objektiv og størrelsen på disse objektivene vil avgjøre hvor mye himmel du kan se på en gang. Så når du skal vurdere kikkert, er det to tall forbundet med settet. Så hvis kikkerten har en rating på 15-40, det betyr at de okulære linser forstørre 15 ganger, og senere nummer er et relativt tall for hvor mye av himmelen du kan se. Jo høyere andre tall, jo mer du kan se. Forklaringen er enkel. Jo større objektiv, jo mer lys det slipper inn. Men vær oppmerksom på at jo større det andre tallet, de større, tyngre og mer tungvint kikkerten vil bli.

Du må balansere disse to tallene med både budsjettet og hva du ønsker kikkerten skal gjøre for deg. Hvis du velger å gå med en lavere kraft kikkert, kan du bli frustrert med hva du kan se og du kan ha til å ta øynene vekk fra visningen for å få orientering og konsultere kartet stjernen oftere fordi synsfelt er så begrenset.

Det vil også være en fristelse til å kjøpe et sett med kikkert som har zoom-funksjoner og andre funksjoner som gjør at du kan bruke den til andre formål som jakt, hvalsafari eller se fotballkamp fra billige plasser. Selv om dette er god økonomi, vil disse funksjonene komme i veien når du bruker kikkert for astronomi. Så hvis du vurderer dette kjøpet som alternativ til å kjøpe et teleskop, er vårt råd å kjøpe kikkert laget bare for astronomi og ikke ta dem til ballspill.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits