Hoppe med atv

Du kan legge merke til at noen ATV ryttere kan gjøre visse hindringer og hopp ser ut som en lek, mens andre gjør dem ser farlig og ufremkommelig. Selv førsteklasses utstyr kan være delvis ansvarlig, erfaring og kjennskap til din quad er hva skiller menn fra gutter. Riding tid er den beste måten å bli bedre, men det er noen teknikker som gjør deg quad pivot rundt et hjørne eller ta et hopp, som kan gjøre ridning mye mer moro.

#atv #fishtail #atvbane 

Les mere om triks å freestyle

Hvis du ønsker å ta et hjørne raskt uten å miste mye fart, avhengig av din ATV oppsett og funksjoner, kan du være i stand til å erobre sving ved å lage din quad pivot rundt det. Selv om denne teknikken fungerer best med lette, kraftige sport quads, kan den brukes med verktøyet ATV også. Skriv hjørnet bred og rask i stedet for å bremse ned eller kystfart gjennom. Når du kommer til et punkt i hjørnet som du treffer et sted hvor du kan slå din quad i den retningen du ønsker å gå, slå hjul i den retningen, traff fronten bremse hardt, og gi gass. Når det gjøres riktig, vil dette øyeblikk føre til at bakhjulene til å miste veigrep og spinne din bakenden rundt. Når du har slått quad langt nok, rett og slett slippe bremsen og holde på gassen. Du kan Fishtail du er ferdig med denne manøveren, men styrer i stativet vil holde deg gående hvor du ønsker å gå. Resultatet er quad snu raskt rundt en hindring uten å miste mye fart. Å gjøre rygg hjulene mister grep og spinner deg sidelengs er nøkkelen til denne manøveren, slik at du kan få bedre resultater hvis du lener deg fremover og ta noen vekt av bakhjulene. Denne teknikken er lettere utføres på firemannsrom med stiv fjæring, lavt tyngdepunkt, og mye makt på forespørsel. Mangelen på disse egenskapene vil gjøre denne manøveren mer farlig og vanskelig å gjøre riktig, men det kan gjøres hvis bremsene foran kan bremse deg ned og du kan få tilbake hjulene til å bryte løs.

Nøkkelen til å gjøre hopp på en ATV er teknikk og respekt for turen. Når gjort riktig, de fleste hopp er relativt trygt, men hvis du bite av mer enn du kan tygge, vil du bli skadet. Med dette sagt, ta det rolig når det gjelder å lære å få hjulene på bakken. Ikke to hopp er nøyaktig det samme, men det er en enkel teknikk for å få luft uten kyssing styret når du lander. Lengden og bratthet av hoppet vil spille en stor rolle i hvor raskt du ønsker å gå når du treffer et hopp, men vær forsiktig på de første par passerer og som vil fortelle deg hva slags hoppe du arbeider med. Noen ganger kan en hoppe vil ha en leppe på det som vil gjøre uventede ting til quad, så vær forberedt. På ditt første pass, vil du ønsker å nærme seg slutten av rampen (hva det kan være) med nok fart at du føler at du ville få en liten bit av heisen hvis du bare holdt på gassen jevn hele veien gjennom. Men like før du kommer til slutten av rampen, la av gassen et øyeblikk, men så fort gi det så mye gass som mulig. Dette oppnår to ting: for det første utbrudd av makt rett før du forlater bakken lanserer du i luften; andre, fører det til fronten for å skyte opp i luften, mye som gjør en wheelie. Ved å skrive inn et hopp med denne holdning, bør ryggen dekkene traff bakken først, slik at du og din quad ikke gjør en svane dykke ned i bakken. Når du er i lufta, la av på gassen, slik at din quad ikke over rev stund å hjulene kan spinne fritt. Etter første vellykkede pass, vil du vite mye om den aktuelle rampen og hva ATV er sannsynlig å gjøre når du hopper det. Ved hjelp av denne informasjonen, kan du få et inntrykk av den beste hastigheten for å treffe rampen på og hvor mye gass for å gi det før du forlater bakken. For mange ramper, spesielt de som er korte og har en skarp vinkel (som kantene tørket ut dammer), første gear kan være nok av fart og kraft, og hvis rampen er for bratt, prøver din tilnærming i andre gir kan være smertefull.

Hver gang du ri en ATV du bør utvise forsiktighet, spesielt når man kjører i et nytt område eller prøve nye teknikker. Moderne ATV er ekstremt kraftig og kan komme ut av kontroll raskt hvis du ikke respekterer deres makt. Når du prøver noen nye teknikker, ta det med ro og mestre det ved lave hastigheter. Selv om noe kan se enkelt, håndterer hver quad annerledes og vil reagere på hindringer og manøvrer annerledes. Prøver å gjøre ting som er utenfor din kompetanse eller ATV manøvreringsegenskaper kan være katastrofalt og holde deg fra å ri igjen i svært lang tid.

Word count: 851

Innkommende søkeord:

Hvordan  hopper man en quad
hvordan hopper man med en atv
hopping med ATV
hvordan du slår firhjulstrekker skarp
atv hopping på rampen
hva utstyr trenger for å hoppe en  quad
snu hjørner på en ATV
atv hoppings tips
hvordan du slår på en firehjuling
hvordan skarp sving hjørner på atv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits