Brukt atv

Ikke alle av oss har råd til en splitter ny 2007 ATV med alle klokkene og plystre. Som med biler eller motorsykler eller noen stor bil for rekreasjon eller fornøyelse, vi noen ganger må starte med å kjøpe andre hånden. Selvfølgelig er det ingenting galt med å kjøpe en brukt bil, sykkel eller ATV. Hvis du skal kjøpe brukt, må du vite hva du skal se etter, spesielt med en bil som en ATV der du vet at det er en sjanse den forrige eieren kan ha gitt ATV noen alvorlige overgrep på stier. Før du begynner å cruise rubrikkannonser du har et par avgjørelser å ta. Hvem er ATV for? En ATV for en voksen er gjort annerledes enn en laget for et barn. Ønsker du ATV for rent rekreasjonsformål? Ønsker du å rase eller bare nyte litt rolig off-roading med familien din? Ønsker du å bruke ATV som en utility vehicle?

Det beste stedet å starte hvis du aldri har kjøpt en ATV før ville være på en lokal forhandler. Du kan ikke være i stand til å ha råd til en av utstillingslokalet gulvet, men du kan fortsatt gå se og plukke giverens hjerne for informasjon. På forhandler kan du "test" de ulike klasser av ATV. Sitt på noen for å se hvordan de passer, vil hver ATV være annerledes og du kan finne at noen er mer komfortable enn andre. Selv om du prøver nyere modeller, er det egentlig ikke skal bli for mye av en forskjell mellom dem og de eldre versjonene.

Etter å ha fått all den informasjonen du kan fra den forhandleren, vil du ha en ide om hva merke og modell du skal se etter i en brukt ATV. Mens du er på dealership også sjekke for å se om de har en oppslagstavle for andre ressurser ATV. Noen ganger hvis du tar kontakt med en klubb eller annen organisasjon kan de være i stand til å sette deg i kontakt med personer som har ATV å selge. Annonser og spesialiserte klassifisert magasiner som du ser for biler eller motorsykler vil også være en verdifull ressurs. Og selvfølgelig nummer én kilde for å finne brukte biler er internett. Steder som eBay vil uten tvil ha mye å tilby, det eneste problemet med det er, med mindre selgeren er i ditt område, har du ingen måte å vise ATV på nært hold.

Når du finner ATV du ønsker å kjøpe, definitivt gå for å sjekke det ut selv. Når du ser ATV for første gang, gjøre oppmerksom på tilstanden til plast på fendere. Den samlede ytre av ATV vil gi deg en ganske god anelse om hvor hardt den forrige eieren behandlet kjøretøyet. Hvis skjermer eller andre plastdeler er sprukket og ødelagt kan du satse på at du er nødt til å erstatte dem og reservedeler og tilbehør er dyrt. Du må bestemme hvor mye du er villig til å investere i refurbishing ATV dersom deler trenger erstatter. Sjekk tilstanden på setet for eventuelle rips eller tårer. Igjen, er en dratt sete ikke en stor avtale og er helt utskiftbare, men ønsker du å bruke de ekstra pengene til å gjøre det?

Den neste delen av inspeksjonen vil ta litt arbeid. Du vil ønske å løfte fronten av ATV opp for å inspisere understellet. Med ATV løftet, tett inspisere rammen for eventuelle skader. Pass på at det ikke er noen sprekker eller bulker i rammen eller noen av de forbinder sveiser Merk eventuelle områder som kan ha rust og sjekk dem for sprekker også. Sjekk styret for noen løs spill og gjøre det samme til hvert hjul. Løse hjul kan tyde på slitte hjullager eller skadede kuleledd. Olje, pauser og luftfilter og luftboksen bør også sjekkes. Spør eieren om de har noen poster angående oljeskift og vedlikehold. Noen eiere kan ha en brukerveiledning som de kan gi videre til deg. Ta ATV for en prøvetur også hvis du kan for å se hvordan den håndterer.

Til slutt, hvis en tittel er nødvendig i staten spørre eieren om de har tittelen, og hvis det er klart. De fleste statene krever en regning for salg med VIN (Vehicle Identification Number) på den. Enten staten krever en regning for salg eller ikke, er det alltid en god idé å ha en til å beskytte både deg og den tidligere eieren incase en tvist dukker opp. Vær oppmerksom på at i de fleste tilfeller er du kjøper ATV "as is", noe som betyr at den forrige eieren er ikke ansvarlig for eventuelle problemer du kan finne med bilen etter at du har kjøpt den og tok den med hjem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits