Beste atv løyper

De beste ATV Trails: Ett menneskes søppel er en annens skatt

Neste gang du hører om en stor ridning sted, kan det være lurt å stille noen spørsmål før du pakker opp å gå tur der. Selv om alle ATV-er er laget for moro, de er ikke alle satt opp for å ha det gøy på samme terrenget, og en sti som er bra for noen mennesker kan være en komplett bar eller være ufremkommelig for andre.

Tjue år siden de fleste ATV var ganske lik. Tre hjul var mye mer vanlig enn fire, og de alle hadde en utilitaristisk føler for dem. I dag er det et stort utvalg av ATV-er som er spesielt utviklet for å møte behovene til nesten enhver rytter. De fleste ATV har blitt svært spesialisert og er designet for gjørme, steiner, arbeid eller bare ren fart. Men fordi ATV er så spesialisert, enkelte løyper er mye mer egnet til ulike typer av ATV. ATV faller i to kategorier, sport og nytte, og hver type ATV utfører svært godt i en visse vilkår.

For rock gjennomgang og andre svært ulendt terreng, er en stor firehjulstrekk verktøyet quad best, men skli plater er sterkt anbefalt. Firehjulstrekk er avgjørende for rock kryper siden det ikke er uvanlig å få en foran eller bak hjulet opp fra bakken for å få fra en stein til en annen. Selv om det er mulig å stikke en to wheel drive sport sykkel over noen sprø steiner, du bør ta den rette linjen gjennom steinene første gang siden de fleste sportsykler ikke har en omvendt. Opphengs oppsett i sport sykler også gjøre dem mye vanskeligere å komme over store steiner; Dette er fordi suspensjonen er mye stivere, og mange av dem mangler uavhengig fjæring. I mange nytte quads, virker det som dekkene nå ned og ta steinene.

Når det kommer til gjørme groper, verktøyet quads, særlig de med firehjulstrekk er akkurat som hjemme. Den ekstra vekten av disse monstrene, sammen med låse differensialer, la dekkene slynge noe ut av den måten at den ikke kan gripe inn. Sport sykler kan være mye moro i gjørma, men de er ikke førstevalget for dype gjørmehull. Når du krysser gjørme, er hastigheten din venn, spesielt hvis du er på en sport sykkel designet for fart og akselerasjon, ikke den lave enden dreiemoment behov for å presse gjennom en vegg av gjørme og vann. Men stoppe noen quad i midten av en slamtank, firehjulstrekk eller ikke, kan bety å få ut slepekabelen eller vinsj.

Et annet uventet sti hinder som kan bety trøbbel er sand, særlig den typen sand som er funnet nær bekkefar. Vanligvis kan du få noen skikkelig grep på sanddynene, men pakket sand er et problem for de fleste firemannsrom, med mindre håndteres riktig. I løs sand, har en sport sykkel den fordelen over tunge nytte quad. En sport sykkelens lave vekt gjør at den kan holde flytte over sand, mens de fleste nytte sykler er laget for å grave dypere i terrenget for å få trekkraft. Uansett hva slags quad du har, er fart den beste måten å løse sand uten å bli sittende fast.

Det største problemet som kommer opp når vi snakker om gode ridestier er det som gjør at stien stor. Noen vil si at det meste nivå løyper med noen åser og grøfter er stor ridning; de bare ønsker å komme vekk fra alt og nyte den flotte naturen i noen timer. Selv om det er mange mennesker som liker denne typen ATV ride, det bare ikke vil kutte det hvis du er i humør til å slynge noen leire, fange litt luft, eller krype opp bløffer. Uansett hva slags ridning du liker, kan du bli veldig skuffet hvis du lesse på et sted og finner ut at terrenget får frem din quad svakheter i stedet for sin styrke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits