Hva atv løyper passer best for din personlighet

"Jeg har funnet den beste ATV trail! Du må prøve det! "Hvor mange ganger har du hørt den uttalelsen fra en av dine ATV-elskende venner og deretter stormet ut for å ha en veldig bra ATV utflukt, bare for å oppdage at du ikke er alt som trollbundet av en sti som ytterligere fire-hjuling entusiast har ansett som "awesome"?

Siden du er en person med en bestemt personlighet og ikke en robot uten preferanser, hva etterlater deg andpusten i form av en ATV sti kan ikke heve pulsen eller øyenbryn av en annen ATV rider og vice versa. Derfor har vi satt sammen følgende guide for å hjelpe deg å finne ut den perfekte ATV løype for deg.

Hvis du er en person som liker fart og ønsker å føle vinden susende forbi deg, så vil du sannsynligvis like en ATV sti som er flat og rask.

Flat og raske løyper er best beskrives som terreng som lar deg pistolen din ATV motor og raskt komme seg fra ett punkt til et annet. Det beste alternativet er å finne et lavtliggende område, som fjellområdene sjelden har lange strekninger som inkluderer noen vendinger eller svinger. ATV løyper i midten stater egner seg til denne typen raske ATV riding, som de er notorisk nivå og har en attraktiv, jordnær kvalitet.

Hvis du er en firehjuls rytter som elsker spenningen av onde svinger, bør du vurdere en ATV sti som er kronglete og vill.

Du kan tuting og skrike sammen en ATV sti som slynger seg gjennom et skogsområde eller langs en bekk seng. Gjør ditt beste for å unngå ekstremt steinete områder som de kan være farlig, men ikke vær redd for å ta på noen av de mindre bakkene og brøl ATV rundt noen av de mer eventyrlystne terreng.

Hvis du er en entusiast som elsker bratt klatring fulgt av hårreisende utforkjøringer, kan du nyte en ATV sti som er opp og ned.

Hodet til fjellene, min venn! I fjellet, vil du finne akkurat det du leter etter i form av berg-lignende ATV eventyr! Ikke bare vil du være i stand til å teste ATV Moxie på noen alvorlige karakterer, men du vil også være i stand til å suse ned naturskjønne fjellsidene. Husk å holde farten i sjakk, skjønt; opp og ned terreng er bare trygg når du holder hodet kaldt og en konservativ tempo.

Hvis du er en avslappet tilbake person som bare har litt av alt, hvorfor ikke prøve en ATV sti som er en glede potpourri?

"Glede potpourri" er ideell for ATV trail rytter som ikke kan gjøre opp hans eller hennes sinn om hva den "perfekte" utflukt kan være. Og best av alt, disse typer hodgepodge ATV reisene kan finnes nesten overalt i landet. Faktisk kan du bare finne alle de nødvendige elementene i en blanding av åser, daler, utsikt, og grusganger innen noen få miles av ditt eget hjem.

Uansett hva din personlighetstype, kan du være trygg på at det er en ATV løype der ute for deg og aldri være redd for å gå utenfor din foretrukne stil. Selv om du er en hard-og-rask "glede potpourri" fire-hjuling dame eller gent, du bare kan oppdage at du faktisk havn en hemmelig forkjærlighet for "kronglete og wild" ATV stier. Du vil aldri vite før du prøver, så komme ut der og begynne å utforske!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits