sikkerhets forhånds regler for kjøring av atv

Enten du er en veteran av ATV sti eller en nybegynner rytter kløe å utforske den store utendørs på fire-hjuling, må du ta med deg mer enn litt god følelse og sikkerhetstiltak. Uten en betydelig mengde bevissthet når det gjelder å beskytte deg selv og din ATV, kan du ende opp skadet, mistet, eller på annen måte i dårlig form.

Først er det viktig at du tar med en hjelm med deg. Mange steder er det lov. Selvfølgelig, det kan ikke være andre mennesker for hundre miles unntatt deg og dine kjøre ledsagere, så den opprinnelige tankeprosess kan foreslå det motsatte. Med mindre du er en top-notch prognosticator eller har tilgang til en 100% nøyaktig krystallkule, den slags tenkning er like risikabelt som gambling på en hest med en halt fot. Det er alltid bedre å feile på siden av forsiktighet og vernehjelm når du rir på ATV stien.

Deretter husker ordtaket, "Drikking og kjøring hører ikke sammen"? Det går for ATV samt biler, motorsykler og båter. Selv en øl har evnen til å gjengi deg i en tilstand av bremset respons ... og det betyr at en feil sving kan være den siste du noensinne gjør. Redd alkoholholdige drikkevarer for festmiddag eller fest natten etter en lang dag med ATV trail cruising.

Pass på at du vurdere å bruke "fadderordning". Selv om det er nok av ATV-entusiaster som leder ut i fjellet med nære en venn redde sine trofaste fire hjul lekekamerater, er det vanligvis ikke en god idé. Tankegangen bak denne sikkerhetsforanstaltning er en rimelig en: hvis noe skjer med deg på ATV trail, har noen andre vil det fremskynde prosessen med å få deg til et sykehus.

Selvfølgelig er det viktig at du har mobiltelefonen på deg for dine ATV ritt, selv om du ikke alltid kan stole på det med mindre du har en god tilkoblingshastighet. Uten en mobiltelefon, kan du finne deg selv av en sti på kort tid og uten en anelse om hvordan å komme i kontakt med noen pålitelig å hjelpe deg ut.

Hvis du utforsker en ny ATV sti, ta med et oppdatert kart over området. Faktisk, vil du kanskje få et par av dem og sørge for at både du og dine kjøre kompiser har hver enkelt. Jada, det er ikke ment å være kult å si: "La oss se på kartet", men det er mye bedre enn å skjelve langs en ekstern ATV sti ved midnatt, lurer på hvordan i all verden vil du gjøre det igjen.

Det er også viktig at du slår på den lokale værstasjonen ved bruk av radio eller TV før du tar en fire-hjuling spinn. Selv om de fleste ATV er bygd for å håndtere noen vanskelige forhold, er det best å vite hva slags elementer du sannsynligvis til å møte. På den måten kan du kle på riktig måte, ta med egnet utstyr eller forlate ATV for en annen dag hvis forholdene ser spesielt risikabelt.

Til slutt, er en av de viktigste sikkerhetsreglene for å sikre at operatøren av ATV er frisk nok til å navigere gjennom stien. Hvis du føler deg i det hele tatt syk eller har en fysisk skade som kan hindre deg fra å være en pålitelig sjåfør, må du kanskje å dra ut en annen gang. Det er ingen skam i å utsette en ATV tur hvis du er under-the-vær. Og dessuten er det lite sannsynlig at du vil være i stand til å nyte opplevelsen til fulle hvis du hoster, verkende, eller i smerte.

Ved å være forsvarlig, kan du sikre at din neste ATV trail eventyret er spennende, givende, og mest av alt,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits