næringsrikt snaks for atv stier

KUNNE Hva du putter i ATV operatør Virkelig gjøre en forskjell på ATV trail? Absolutt; Tross alt, ville du Ikke fylle OPP brann-hjuling tank MED lønnesirup og potetgull. Fylle Opp larm Egen "tank" Med Søppel er like sannsynlig Å resultere i et negativt utfall: Slik Som tretthet, gastrointestinale plager Eller distraherende sultfølelse Tidlig etter en lang tur.

Vil du Vite Hemmeligheten til et Langt og lykkelig ATV sti utflukt? Det er Å erstatte alle disse brus og juice flasker Med Klart og Kaldt Vann. Selv om skabb ATV førere sverger Ved sportsdrikke, Håkan de levere for Mye Sukker i Systemet. Selv om idrett og energidrikker er Tatt av utøvere Som utøver enorme mengder energi, er du BEDRE oppsuging klar, ren og unflavored H2O.

Hva BEDRE matte ting Enn en håndfull sti blanding Gar Sammen Med tørsteslukk flaske Vann? For du starter gumlet på de Ulike trail blander Tilgjengelig på Markedet, ta hensyn. Mange av disse såkalte "Sunn" snacks er lastet MED trans-fett, unødvendig natrium, og Altfor Mye Sukker. Jeg stedet for Å bevise sortere gjennom alle supermarked også diskutere,: Hvorfor Ikke lage larm Egen? I en lager plastpose, Kaste i en cupful av en Høy fiber frokostblanding, en halv cupful av nøtter, en halv cupful av usøtet tørket Frukt (for eksempel tyttebær, Aprikoser Eller rosiner), og HVIS du Ma Ha Noe søtt, en beskjeden sprinkling av semi-SOT bakervarer Sjokolade chips. Rist posen og dele Med ATV trail kompiser.

Selv om skabb av de energibarer på Markedet er sørgelig fôret på grunnleggende Ernæring, Er det noen Som er solid nok til Å spise Som et Måltid erstatning. HVIS du Kommer til Å Være ute på ATV Hele Dagen, Håkan du erstatte Lunsj Med en av disse Strøm-Pakket energibarer. Bare Sorg for at du VELGER Har Minst 250-350 kalorier og en heidundrende dose av fiber. Se opp for energi Barer Som er alle Karbohydrater; Prov Å Finne En som balanserer Karbohydrater Med protein. Prov Å unngå ved Laget av populære godteri beslutningstakere fordi de vanligvis Inneholder Altfor Høy andel av søtningsmiddel.

En av de mest-verdsatte Frukt er Nydelig gul banan, en tropisk Glede Som pakker en ernæringsmessig punch. Selv om en medium banan er bare ca 100 kalorier, Det er lastet Med kalium og Har visstnok terapeutiske fordeler. HVIS du Håkan oppbevare Noen av disse Spiselige gylne skatter i et STED Hvor de Ikke Vil Bli klemt etter ATV sti utflukt, Vil du Være i stand til SB nytte av Deres Naturlige RIKDOM av næring.

Aldri Glem på mer Planlegging du Legger inn DIN ATV Leting, jo mer Får du ut av opplevelsen. Det Inkluderer type, Mengde og Kvalitet på mat du tar Med grader på larm neste neste ATV Reise.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits