vælge riktig hjelm

Du har allerede tatt seg tid til å velge riktig ATV for deg eller et familiemedlem. Du gjorde din forskning, kanskje teste kjørte noen å sørge for at bilen hadde rett "fit" og fant en som passet både budsjettet og din personlige stil. Handle er ikke over ennå. Sammen med å ha rett ATV for enten stier eller arbeider ute i felten, du kommer til å trenge det riktig sikkerhetsutstyr til å gå sammen med det. Hansker, jakker, bukser og støvler er definitivt på listen, men den viktigste delen av sikkerhetsutstyr du vil eie vil være din hjelm.

Hvordan du går om å finne en hjelm som passer ordentlig? Hvor tett er for stram? Hvordan løse er for løs? Er alle hjelmer samme? Fra og med det siste spørsmålet, er ikke alle hjelmer er de samme. Du ønsker å få en hjelm spesielt designet for bruk på en bil som en ATV eller en dirt bike. Du ønsker ikke å få en hjelm som noen kan bruke på en vanlig gate motorsykkel. De fleste ATV hjelmer dekke hodet fullstendig og har et ansikt vakt som strekker seg over munnen. Når du først setter hjelmen på det kan føles stram på grunn av all polstring inne. Hvis du kan skli hjelmen over hodet uten den følelsen tettsittende, så vet du at det er for stor. Prøv å riste hodet fra side til side og gå gjennom så mange bevegelser som du kan for å se om hjelmen skift eller lysbilder når du flytter. Også prøve å bestemme hvor tung hjelmen føles. Føles det tungvint? Tror du at du ville være i stand til å bruke den i mer enn 15 minutter uten å bli lei av det?

Den andre ting å se etter er hvor lett hjelmen kommer av. Hvis du er i en ulykke eller blir kastet fra din ATV, trenger du ikke vil at hodeplagg å gå flyr ut i én retning og du i en annen, som helt tap hensikten med å ha en hjelm. Nå som du har hjelmen på, justere hakestropp og cinch det stramt under haken din. Ta tak i hjelmen fra baksiden og prøve å ta den av ved å skyve den fremover. Har hjelmen skli ned over øynene og gå av? Nå prøve å flytte hjelmen side til side. Hvis du kan føle huden din skiftende med hjelm og skumgummi da vet du at du har en god, solid passform.

Kvinner har en ting å vurdere når de går for å se etter en hjelm. Måten en kvinne bærer sitt hår på stien vil gjøre en stor forskjell i hvilken størrelse hjelm hun får. Hvis hun har kort hår som ikke trenger å være flettet eller bundet opp, så er det ikke noe problem. Hvis hver gang hun går ridning hun franske fletter håret eller stikkes det opp under hjelmen, så hun trenger å gå med en større størrelse enn hun ville gjort hvis hun ikke sette håret opp. Håret tar opp ekstra plass, og hvis du ikke står for at hjelmen ikke vil være riktig størrelse.

Barnas hjelmer er en annen sak. Så mange foreldre er svært penger tenkende når det gjelder å få klær og utstyr for barna sine at de kan bli fristet til å få en hjelm en størrelse større for barnet å "vokse inn i". Dessverre kan du ikke kutte hjørner når det gjelder å kjøpe en hjelm. Det har å passe snuggly uten unntak. Som nevnt før, en hjelm som er for stor er like farlig som å ha ingen hjelm i det hele tatt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits