Den amerikanske Vesten ATV Utuopia

Den amerikanske vesten ble grunnlagt på drømmer og pionerånd. "Go West ung mann!» Var kamprop av tusenvis av mennesker på jakt etter eventyr og en ny start. Med tiden vei vestover hadde vært på kryss og tvers av dusinvis av stier og passasjer for å komme til Stillehavskysten. Med tiden vil de stier blitt et middel for handel samt fritidsreiser og transportmidler ville være like varierte som folk som brukte stier.

Den samme ånd lever videre i dag i det amerikanske Vesten. Folk sitter rundt bål har fortsatt drømmer og stasjonen for å se dem skje. En slik gruppe mennesker er grunnleggerne av Great Western Trail. Den GWT er ikke en rute for et moderne storfe stasjon, er Great Western Trail en idé i å gjøre for en multi-purpose utendørs kjøretøy sti som går fra Canada til Mexico. Stien vil ikke bare være for ATV og skitt sykler, er målet å gjøre GWT tilgjengelig for turgåere, hest ryttere, skiløpere, snowmobilers og mange andre friluftsinteresserte.

Å sette sammen en sti i denne størrelsesorden kommer til å ta mye arbeid og omtanke. Du kan forestille deg alle forhåndsregler og planlegging som må være på plass for disse motoriserte og ikke-motoriserte stier å jobbe sammen. Totalt var "trail" vil mest sannsynlig være en samling av stier som går parallelt med hverandre. Du kan ikke ha en hest og en ATV kjører på den samme stien uten noen åpenbare sikkerhetsproblemer. Det er også noen områder som motoriserte kjøretøy ikke vil få lov til å gå, men en hest eller en turgåer ville.

Den GWT startet tilbake i 1985 og så langt er det flere hundre miles i Utah og Arizona. I likhet med de østlige og vestlige jernbaner i det gamle vesten, er målet å ha både nordlige og sørlige deler av stien møtes på midten, fullfører en vei fra Canada til Mexico. Deler av ruten er allerede opprettet, og når hele stien er ferdig vil det dekke totalt 4,455 miles gjennom Arizona, Utah, Idaho, Wyoming og Montana. Mye av denne ruten er kartlagt ut over noen av de vakreste landskap i USA har å tilby. Landskapet i den amerikanske Vesten er nydelig nok fra en bil eller baksiden av en motorsykkel, men ridning gjennom miles av Arizona-ørkenen eller den fantastiske Utah fjellformasjoner på en ATV kan være direkte spektakulære.

Utbyggere av GWT håper å utnytte stier og veier allerede eksisterende langs ruten. Ved å gjøre dette kutter det ned på en ny konstruksjon som må gjøres. The Great Western Trail er også å gjøre bruk av mye av de offentlige landområder langs veien, spesielt land dypt i sentrum av Rocky Mountains i Colorado. Løypa vil også utnytte noen National Forests som Bitter og laks National Forests og en del som følger Continental Divide National Scenic Trail. Fremdeles andre deler av stien vil vinden langs den vestlige delen av Yellowstone National Park.

Til slutt når stien er ferdig, vil du være i stand til å tilbringe en uke eller så ri på stien og har ATV løypekjøring opplevelse for livet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits