hva skal til for å lage en bra atv sti

Det er tusenvis av ATV løyper i hele Nord-Amerika (og flere blir kartlagt hver dag), men hvordan du dømmer ikke om du har funnet en god en eller ikke? Her vil vi undersøke noen av de elementene som du må se etter når du bestemmer hvor du skal ta fire hjul "baby" for din neste lystseilas.

Vanligvis, hvis du er noen som er kjent med firehjulstrekker, vil du ønsker en ATV sti som har noe lengde til det. Ellers kan du risikere å bli lei når du bare går i sirkler i samme felt. ATV løyper kan være noen til hundre miles lang; begynne i det små og gradvis bygge opp din utholdenhet. Hvis du er nybegynner, spør en mer erfaren ATV operatør vise deg tauene; drar ut på egen hånd er et risikabelt proposisjoner og anbefales ikke.

Du vil ha en ATV løype som passer din evne, eller det vil ikke være mye moro. Dermed, hvis du er en nybegynner, ikke starte fire-hjuling hobby i en ekstremt fjellområdet eller en som krever mye av ATV riding know-how. Tilsvarende, hvis du er noen som har en god del av ATV drift erfaring, bør du finne en passende sti, eller du vil bli overvunnet av ennui en time inn i din ekskursjon.

En av de største aspektene av ATV riding nyter de naturlige omgivelsene, så vær sikker på at din neste tursti er en som inkluderer noen fantastiske bilder, eller som gjør at du kan suge i skjønnhet området. Husk at du ikke trenger å være en fotograf, en artist eller en poet som skal flyttes av en svingete bekk eller en strålende soloppgang.

Ikke sikker på om en sti eller området er åpent for ATV reisende? Deretter stopper før gunning motoren og ikke ri på en sti eller i en region før du har fått "bra" av enten eieren eller en juridisk myndighet. Altfor mange firehjulstrekker entusiaster har gitt sporten et dårlig navn etter ripping gjennom privat eiendom eller rive opp nasjonalparker. Det er nok av juridiske ATV stier der ute; sørg for at den du velger er på opp-og-opp eller du kan bli hamret med en stor bot.

Det siste du ønsker er å gå seg vill under en ATV tursti. Riding uten riktig utstyr mens ute i elementene kan være ubehagelig, skremmende og dødelig i enkelte situasjoner. Derfor, hvis du ikke er kjent med ATV trail, sørg for at du får et kart over området, slik at du kan holde deg oppmerksom på dine lagrene. Selv om du aldri trenger å se på kartet, er det likevel bedre å ha det enn å ende opp med lurer, "Hvor pokker er jeg?", Mens en mørk natt tilnærminger.

Til slutt, er en av de viktigste elementene i en stor ATV løype som det er en du ønsker å dele med venner og andre ryttere. Du vet du har funnet en kjempeflott bane når du ikke kan vente med å komme på bloggen din og begynne å skryte om din siste utflukt til andre firehjulstrekker eventyrere. Tross alt, når du har funnet noe som er veldig spennende, er det opp til deg å dele nyheten med dine venner over hele verden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits