bane date

ATV Stien er et sted for skitt, gjørme, grus og romantikk?

Dagens kvinner er neppe de riktige modellene av viktoriansk tid; faktisk, det er nok av jenter der ute som bare klør etter å ri sine firehjulinger med så mye velbehag som sine mannlige kolleger. Så hvis du er en fyr som har klødde seg i hodet etter det perfekte stedet å beile din neste kjæreste, hvorfor ikke velge en ATV sti utflukt?

Selvfølgelig, for å sikre at eventyret er på amorøs side, trenger du å innlemme en liten bit av dyptfølt og oppriktig sødme til anledningen. Start med å sende din "spesielle venn" en invitasjon for en ATV cruise å se på solnedgangen fra en sti i nærheten. Invitasjonen bør være håndskrevet og sendt via posten, eller, hvis du er cyber-savvy, mailet.

Planlegg din date som du gjør med andre. Først kartlegge den perfekte ATV trail basert på din følges fire wheeling nivå. Hvis hun er bare å starte opp (eller ikke har ridd før), velg en glatt bane som vil forlate henne andpusten og smilende, men definitivt ikke vettskremt. På den annen side, hvis hun er en veteran ATV operatør, kan opp anten ved å plukke ut en mer teknisk vanskelig løype fylt med twists and turns deg. Uansett, sørg for at du kjenner kjørelengde slik at du er på riktig sted komme nightfall (en solnedgang gjør alltid en fin dato bakteppe.)

Fordi dette er en dato, vil du ønsker å se din beste. Selv om ATV ridning kan være en skitten proposisjoner, en dress og slips er vilt upassende; Men det betyr ikke at du må vise opp som ser ut som en slask. Minst gre håret og klippe neglene. Husk å pusse tennene, også, som folk flest liker friskt pust.

Når du plukker opp eller møte din søte ting, vise henne hvor mye du bryr deg ved å holde opp en pose fullpakket med massevis av godbiter for dere to å nyte under eventyr. Dette kan inkludere noen alkoholfrie drikkevarer, yummy snacks, en radio eller CD-spiller for musikkvalg og et kamera, slik at du kan fange øyeblikkene sammen.

Under turen, vil du uten tvil ha en mengde muligheter til wow betydelige andre ved å påpeke eksepsjonell natur eller ved å plukke henne en håndfull markblomster. Siden dette er en dato, ikke være i en hast for å komme seg fra punkt A til punkt B; la dere til å nøle når gjennomførbart. Og, selvfølgelig, hvis stemningen streik, "stjele" kisses er alltid aktuelt dersom gjensidig ønskelig.

Skulle noe gå galt underveis, holde deg rolig, kjølig og samlet. Husk, dette ATV stien datoen er om reisen, ikke om destinasjonen, og hun vil huske fondly hvordan du håndtert en uventet situasjon hvis du holder et nivå hodet.

Selv om en ATV sti datoen for denne typen ikke er garantert å produsere et forhold som vil vare testen av tid, er det likevel sannsynlig å være en fantastisk opplevelse for dere begge. Du må bare sette litt planlegging til ekskursjon og være åpen for muligheter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

prinsessedraum

prinsessedraum

28, Agdenes

bood i norge noen år . er 27 .drømmer om å bli prinseese i i en film jeg skal lage vist jeg vinner viking lotto . her er min nb.gravatar.com/karajessy

Kategorier

Arkiv

hits